Nyårsfirande 🍾🥂

Sitter här hemma med hög musik på datorn, tvättmaskin & torktumlare går för fullt och låter, persiennerna är nerdragna. Allt för att Ellie, vovven är livrädd, riktigt livrädd för raketer och smällare 😟 Har redan fått ge henne lugnande medicin fast att det är lite mer än 6 timmar kvar till tolvslaget och 2017. 
 
Hon hatar att bli duschad men idag gick hon självmant in i duschen när jag skulle duscha. Inte för att själv bli duschad utan för att hon va för rädd att va för långt bort ifrån mig nu när hon hört att det börjat smälla lite smått utanför fönstren. Men det har ändå varit väldigt lugnt med smällare och sånt här hos oss inför nyårsafton, vilket självklart uppskattats av oss som har en skotträdd vovve.
 
 
Får passa på att önska alla ett Gott slut på 2016 🥂🎉✨ och ett Gott nytt 2017❣️ Va rädda om er därute!!
 
 
💖💝💖
2016 - 2017 - Nyårsfirande - Skotträdd hund - Vovve
mona sörensen

Jag var nyss ute med Sally & vi har bara hört smällar på avstånd en rejäl sak hörde vi på em men tack& lov så reagerade hon inte....man får vara glad för det! Stackars lilla Ellie,,,har du inte fetvadd hemma? Kramiz bananiz,äskar dej!

Svar: Skönt att hon inte visade sig vara skraj ❤️ Hade bomullsbollar inne i öronen men hon skakade ur dom hela tiden, så det blev två timmar innan och 1 timme efter inne på lilla toan det här nyåret oxå. Kramiz och älskar dig me❣️
Yvonne

JUNITJEJ

Stackars hund!!!

Svar: Ja det var hemskt för henne :( Fler borde tänka på alla djur, både vilda och tama!
Yvonne