Ett sista farväl

Igår var det då dags, för mitt sista farväl till min älskade far ❤️. Det blev en liten och fin begravning med de närmaste och några gamla bekanta släktingar till pappsen. Mellantjejen sjöng Idas sommarvisa för morfar och tårarna rann. Vi var i Trons kapell på vackra Skogskyrkogården i Stockholm.
 
 
Solen kom fram lagom till att vi kom fram till kapellet och den sken och värmde även efter att begravningsakten var över. I bakgrunden syns minneslunden där min älskade förstfödda flicka Caroline ligger begravd ❤️
Vi gick upp dit efteråt med pappas blommor som han fått till sin sista vila.
Teckningarna lillebrors barn gjort och handbuketterna lämnade vi kvar hos honom och i kistan hade jag lagt ner några av hans favoritsaker han alltid varit rädd om sen jag var liten tjej. Saker jag gjort till honom på dagis och i skolan och nåt litet mina tjejer gjort till honom.
 
Vila i frid pappa. Livet kommer aldrig bli detsamma utan dig!! Jag älskar dig ❤️
 
 
Avsked - Begravning - Fint - Skogskyrkogården - Stockholm

Sakta men säkert ...

Så går det framåt med min badrumsrenovering. Den kom ju lite i kläm och vid fel tillfälle då allt med pappa hände. Hade ju precis beställt alla varor och nya möbler m.m. då och de ville såklart leverera allt då jag var uppe hos honom på KS. Men jag fick skjuta på det tills jag visste vad som skulle hända eller när det skulle hända, rättare sagt 😢.
 
Men nu är det så smått igång och avlopp samt golvbrunn i det större badrummet (f.d tvättstugan/skitrummet) är nu fixat och flyttat.
 
Tyvärr är det lugnt med renoveringen just nu då han som håller i det ligger hemma och är sjuk. Men det är iofs ganska skönt för mig som också är hemma nu för att vila upp mig och komma tillbaka utvilad och alert. Det blir klart när det blir klart helt enkelt och då är det den lilla toaletten/duschrummet som ska fiffas till. 
 
 
Vem vet, kanske lagom tills när vi kommer hem från resan på höstlovet, så är allt klart och fixat här hemma. Håller mina båda tummar för det!! 👍🏻👍🏻
 
Nu är det dags att förlova sig med lakanen!!
 
Natti, natti & puss o kram!!
Avbrott - Avlopp - Badrum - Golvbrunn - Lägenhet - Renovering - Rörigt - Sjuk

En del har hänt sen sist

Det har hunnit hända en del sen sist jag var in här. Min äldsta tös har hunnit fylla 20 år !! Oj vad tiden springer iväg 😳 Vi har hunnit vara på Fonus för att boka in begravningen för pappa & sen en gång till för att gå igenom den och bestämma oss för hur den ska vara. Ett besök i hans lägenhet har det blivit och det kändes ju väldigt konstigt att vara där, utan honom 😔 
 
 
En och annan sen jobbarkväll har det också hunnit bli vilket tyvärr har resulterat i att min kropp & knopp inte har orkat hänga med och jag fick helt plötsligt yrsel och synbortfall en sen fredag då jag kom hem. Och när jag berättade det för vår företagshälsovård blev det sjukskrivning på stört, vilket inte blev så populärt på jobbet. 
 
Men, men vad är viktigast, hälsan eller jobbet? 
För att slippa gå in i den berömda väggen var det inte så svårt att säga ok till en sjukskrivning. 
Att bli så snurrig och att tappa synen var inte kul utan jag blev riktigt skraj 😳 Sen när det fortsatte hela helgen var det bara att ringa och boka en läkartid. 
 
Nu ser jag verkligen fram emot vår resa till Kanarieöarna i oktober. Jag och mina älskade tjejer har nåt skoj att se fram emot efter allt hemskt som hänt den senaste månaden. 
 
 
Bahia Feliz here we come ☀️😎
 
20 år - Begravning - Dotter - Fonus - Händelser - Lägenhet - Pappa