Grattis på födelsedagen ❤️

Grattis på 73-årsdagen pappa!! 💐 Isabell och jag var & grattade pappa/morfar på Skogskyrkogården idag. Hans första födelsedag som ängel och på dagen 7 månader efter att han ramlade och slog i huvudet.
 
Vi pyntade graven med en ny gravlykta, tulpaner & små, söta påskliljor. Isabell köpte en fin sten som det stog "Älskade morfar" på ❤️ och la brevid vår tidigare söta sten vi har där. Det blev fint hos honom och vi gick sen runt & tittade på olika gravstenar då det nu är dags för oss att ordna med detta åt honom. Nu när våren kommit & tjälen i marken snart försvinner. 
 
 
Senare under kvällen tände vi lyktorna ute på balkongen och jag hittade kurbits tavlan han tidigare har fått av mina tjejer med texten "Världens bästa morfar" bland hans prylar jag har här hemma. 
 
 
Tidigare under dagen hade vi varit in till Odenplan och Isabells hudläkare. När det var avklarat så valde vi att gå på Café 60 på Sveavägen och gotta oss med underbart god blåbärspaj & en stor latte (jag), vit chokladtårta med hallon m.m och en stor kopp te till Bella.
Efter den sockerkicken åkte vi sen förbi och grattade pappa ❤️💐
Café 60 - Fika - Födelsedag - Grattis - Pappa - Skogskyrkogården

Sportlov

Fy fasiken vilket tråkigt väder ungdomarna haft på sitt sportlov som varit nu i veckan!! Vi har inte gjort något speciellt i sportväg. En sväng till mamsen i Västerås har vi kommit iväg på och vädret var lika trist där. Lite hockey har vi tittat på nu när kval, slutspel m.m sätter igång. 
 
 
Minns just sportlovsveckan som årets höjdpunkt när jag var ung. Att få åka tåg och buss till Älvdalen med farmor var ju så spännande. Släpa med sig packningen & längdskidor. Komma upp till massor av snö och kyla ❄️ Underbara minnen att se tillbaka på nu när ingenting är sig likt längre.
Sportlov - Väder