TV reportage

Haha igår var en nervös dag här på jobbet. Är ju väldigt bra på att prata men gillar inte att stå och prata inför folk, typ så som man fick göra i skolan med olika redovisningar m.m. Det var bland det värsta som fanns och det tycker jag än i dag.
 
Men igår var det dags att ställa upp för en av våra dagstidningar (rosa) att göra ett tv reportage inför sista övergångsdatumet inom ishockeyn, som är på lördag. Att stå och prata med en kamera riktad mot sig med en stark, lysande lampa var ju inte riktigt min grej. Med darrande hand som jag höll mikrofonen i och med darrande röst försökte jag i alla fall göra mitt bästa :) Sen får vi se vad det innebär :D Står hellre bakom en kamera än framför kan jag säga. Att stå i centrum har aldrig varit min grej!!
 
 
Kommer ju vara på jobbet till efter midnatt på lördagen, för att ordna med de internationella övergångar som kommer in den dagen. Hela dagen fram t.o.m. kl.23.59 den 31/1-2015. Alltid ett magiskt datum, då det gäller övergångar inom ishockeyn.
 
Men, men det är då det. Nu tänker jag åka hem och vända och vrida på de slantar som finns kvar av lönen så att jag kan betala mina räkningar som samlats på hög där hemma. Alltid lika roligt!!
 
Ha en bra kväll!!
 
Arbete - Ishockey - TV reportage - Transferfönster - Övergångsdatum

Tisdagsskoj

Nu var det ett tag sedan som jag drog någon rolig historia här. Har tre stycken som jag tänkte bjuda på :D
 
 

I omklädningsrummet till ett av Stockholms hetaste gym står en rad sportiga killar och byter om när en mobiltelefon ringer och en av killarna svarar med högtalartelefon.
- Ja?
- Hej älskling, det är jag! Är du på gymmet?
- Ja.
- Jag är på köpcentret i Nordstan och har hittat världens vackraste päls! Den kostar 12 000, men är nedsatt från 12 500. Vad tycker du?
- Ta den om du nu är så fäst vid den.
- Åh! Vilken tur, för jag har redan köpt den! Jag kikade in hos bilhandlaren mitt emot och provkörde nya Porsche 911 Carrera S. Och jag tänkte, ska vi slå till?
- Hmm... Ja, varför inte. Men då vill jag ha alla tillägg.
- Självklart älskling! Då ses vi hemma sen. Puss!
Mannen lägger på, vänder sig om och säger:
- Någon som vet vem som äger den här mobilen?

 
 Ett äldre par var på kryssning och vädret var mycket stormigt. De stod i fartygets akter och beundrade månskenet när plötsligt en våg slog upp och spolade kvinnan överbord. Man letade i flera dagar utan att hitta henne. Så kaptenen skickade hem mannen med löftet att han skulle underrätta honom så fort de visste något. Tre veckor gick och till slut fick den gamle mannen ett meddelande från fartygskaptenen:
"Jag är ledsen att behöva underrätta dig om att vi funnit din fru död i havet. Vi halade upp henne på däck och fann att ett ostron satt fast på hennes bak. Inuti ostronet fanns en pärla värd en halv miljon. Vad råder du oss att göra?"
Mannen skrev tillbaka:
"Skicka hit pärlan och släng tillbaka lockbetet i vattnet!"
 
 
  

Det var en kvinna som hade grälat med sin man. Hon gick ut på en promenad för att lugna ner sig lite, och då såg hon en underlig gammal flaska ligga i kanten av stigen. Hon tog upp den dammiga flaskan och blev nyfiken på vad det stod på etiketten. Så hon gnuggade lite på flaskan för att få bort dammet, och rätt som det var bolmade det rök ut ur flaskan och formade en stor ande. Anden sa:
- Du får tre önskningar till tack för att du släppte ut mig, men om du är gift så får din man det dubbla av det du önskar dig. Kvinnan funderade en liten stund sen sa hon:
- Jag vill ha ett underbart smaragdhalsband.
Då fick hon ett halsband, som glittrade i solen. Sen önskade hon sig en ny bil - en splitterny Ferrari, och då plötsligt dök det upp en blänkande ny bil bredvid henne. Sen tänkte hon lite till och sa förtjust:
- Skräm halvt ihjäl mig...

 
Japp roligare än så blir det inte :)
 
Ha en bra dag!!
 
Humor - Skoj - Tisdags skoj