Nyårsfirande 🍾🥂

Sitter här hemma med hög musik på datorn, tvättmaskin & torktumlare går för fullt och låter, persiennerna är nerdragna. Allt för att Ellie, vovven är livrädd, riktigt livrädd för raketer och smällare 😟 Har redan fått ge henne lugnande medicin fast att det är lite mer än 6 timmar kvar till tolvslaget och 2017. 
 
Hon hatar att bli duschad men idag gick hon självmant in i duschen när jag skulle duscha. Inte för att själv bli duschad utan för att hon va för rädd att va för långt bort ifrån mig nu när hon hört att det börjat smälla lite smått utanför fönstren. Men det har ändå varit väldigt lugnt med smällare och sånt här hos oss inför nyårsafton, vilket självklart uppskattats av oss som har en skotträdd vovve.
 
 
Får passa på att önska alla ett Gott slut på 2016 🥂🎉✨ och ett Gott nytt 2017❣️ Va rädda om er därute!!
 
 
💖💝💖
2016 - 2017 - Nyårsfirande - Skotträdd hund - Vovve

Julfirande 🎅🏻

I år bestämde vi oss, jag och barnen för att fira julen i Älvdalen. 

 
Det borde ju vara en garanti på en vit jul med snö och härlig julstämning. Och mycket riktigt är det vad vi haft.

Inte lika mycket snö som när jag var yngre och tillbringade sportlovet här uppe med farmor Lydia, men lagom mycket för att julstämningen skulle infinna sig.

 
Vi har hunnit få mer ordning i stugan, haft en grillstund nere vid älven, övningskört i massor, tagit en sväng ner till Mora för att hämta upp Bellas pojkvän Victor, fikat på Morins kondis i byn, spelat familjespel såsom Yatzy, plockepinn och kortspelet Uno, busat i massor med Ellie i snön med boll o pinne, barnen hann även med ett biobesök för att titta på 101-åringen som smet från notan ... Sen avslutade vi med en trevlig gofika hos släkten uppe i Älvdalen innan vi packade in allt i lillbilen för att fara hemåt, till storstan igen.
 
 
God fortsättning till er & snart är det dags att korka upp champagnen och skåla in ett nytt, förhoppningsvis mycket bättre 2017 än vad 2016 varit!! 
Julfirande - Månsta - Stugan - Älvdalen

Julklapp till mig själv

Gick och köpte mig en egen julklapp förra fredagen 🎁
  

Det blev en konsertbiljett, så nu blir det ett efterlängtat besök på Tele 2 Arena i maj.

Då blir det rock'n'roll all night tillsammans med Kiss 😛🤘🏻

Julklapp - Kiss - Konsert - Musik - Stockholm - Tele 2 Arena