Jobbcoach

Nu har jag varit och träffat min jobbcoach. Det känns väldigt bra och hon fick fram mycket åt mig att tänka på, redan vid första besöket 😊 Vad kan jag egentligen? Och det jag kan går man ju inte och tänker på, det görs ju liksom bara. Att sen kunna sätta ord på det man kan/har gjort va hon väldigt duktig på, det lät mycket proffsigare och större än när jag berättade på mitt sätt. 
 
 

Fått hemuppgifter att jobba med tills nästa gång vi ses så nu ska jag sätta mig ner och göra en del av min hemläxa 💪🏻 

Hur lär man sig att "sälja" sig själv? Är värdelös på det!! Ser hellre till att få jobbet gjort än att framhäva mig själv 😬

Have a nice day!! 

 
 
Arbetsbrist - Jobbcoach - Söka nytt jobb - Trygghetsrådet - Unionen

Promenader

Har börjat komma igång lite smått med att ta en timmes promenad lite då och då. Det går lättare och lättare efter bara några gånger men det är fortfarande ett helvete att ta sig i kragen och ta sig iväg. Måste verkligen tvinga mig ut och iväg!! Efter dagens promenad blev jag inte lika slut efteråt som jag blivit tidigare fast att den gick i ett liiiiite snabbare tempo och blev lite längre 😊 Så jag hoppas verkligen att jag är på G åt rätt håll nu!! 
 
 
Vädret va ju så underbart vilket självklart gör det lättare att ta sig ut  Men fortsätter detta kanske man orkar ta tag i att söka jobb på riktigt och inte bara kasta iväg nån ansökan hit lr dit samt att ta tag i nån bra distensutbildning om hjärnan börjar hänga med i svängarna igen. I slutet av veckan väntar ett KBT besök och ett besök hos Trygghetsrådet. Vill ju så mycket nu men orkar ju fortfarande inte med allt jag vill göra!! Men har fler bra dagar nu än tidigare och jag skyndar långsamt framåt. Har inte så många som kan sparka undan fötterna på mig längre nu när jag är arbetsbefriad, så det borde fungera sakta men säkert!!
 
 
Lite uppförsbacke är det fortfarande men det är inte ogreppbart längre. Kämpa, kämpa ekar det i mitt huvud nu!!
Fått sparken - KBT - Promenader - Trygghetsrådet - Trött - Tvång - Utmattningssyndrom - Väder

Rachel Platten - Fight Song

This is my fight song!! 💪🏻
 
En dålig dag brukar kunna vändas till nåt lite mindre dåligt med massor av bra musik. Och den här låten får mina horn att växa 😈 Kämparglöden växer och humöret blir lite bättre när jag lyssnar på den och självklart finns den med i min låtlista "Träning" på Spotify. Inte för att jag tränar så mycket nu då men den listan är full av både uppåt låtar & nedåt låtar för de få gånger jag kommer iväg och rör på mig 😊 Listan funkar även när man ska få nåt gjort här hemma och man behöver lite jävlaranamma i kroppen. Men ofta lyssnar jag på listan "Buggisar" när det handlar om städning. Kanske ska döpa om den listan till städning istället!! 
  
 
Nu kör vi 🎤 🎼 🎶
Fight song - Jävlaranamma - Kämparglöd - Musiklistor - Rachel Platten - Spotify - Trött - Utmattningssyndrom