Kreta

Sol, värme, ljummet saltvatten och härliga vågor. Gud så skönt jag & minstingen haft det på Kreta. Lugnt, skönt, avkopplande och återhämtning till tusen!! Även om jag blir riktigt, riktigt trött i två-tre dagar efteråt p.g.a intryck, upplevelser, de få måsten som finns att göra. Men det var det värt!! Hon har haft ett tungt år hon oxå av att se mig må som jag mår, se hennes morfar på sjukhuset och ta ett sista adjö, bli tonåring och tampas med sina syrror på hemmaplan. Uppmärksamheten har varit riktad åt syrrornas håll mest hela tiden. Så Viktoria behövde lite egentid med sin lilla mamma. Och mamsens väninna Nettan fanns ju oxå där med sina tjejer. Det blev några kvällar/dagar med dom där vi åt, badade och jagade Pokemons tillsammans.

 

Ett lugnt, skönt och bra hotell hade vi valt och vi trivdes så bra. Återvänder gärna!! 

 
Men nu är vi hemma i härliga Sverige igen. Tillbaka i vardagen med skolor, kompisar, möten m.m.
 
Avkoppling - Fritidsresor - Kreta - Resa - Rethymno - Sommarlov - Tui - Återhämtning

Sommaren 2016

Sommaren 2016 har försvunnit i ett rasande tempo. Utan att jag knappt hunnit eller orkat reagera. Ingen semester har jag tagit ut och inget speciellt har jag kunnat planera in då situationen är som den är.

Åh ena sidan befinner jag mig i ett dödläge och åh andra sidan är jag fortfarande sjukskriven p.g.a min utmattning/utbrändhet.

Några saker har jag hunnit att va iväg på antingen tillsammans med vänner eller med barnen.

Såsom en tur till Älvdalen med en hyrbil fylld med sängar, soffa och prylar som jag hämtade hem förra sommaren då det var lite rörigt och osäkert hur det skulle bli med farmors stuga däruppe.

Efter det åkte jag ner till "Zlatanland" med goa & härliga Lotta. Vi hälsade på hos underbara Åsa i hennes skånska paradis i Borrby. Där blev det sen besök på Svedalarocken, sol & bad på Borrby strand samt ett skönt besök på Ystad Saltsjöbad med lite fotmassage och en skön, härlig bana med olika SPA upplevelser som kallades "The Creek experience". Helt underbart och värt varenda krona var det 😊 Förutom alla skratt, hundpromenader och tokigheter då alltså!!

 
 

Sen blev det "semester" när barnen var med sin pappa under två veckor.

När de sen kom till mig blev det en ny tur upp till Älvdalen samtidigt som juli månad blev till augusti månad. Några dagar fulla med en massa måsten och som fått mig att va väldigt trött nu när jag kommit hem till min älskade balkong igen!! Här har jag tillbringat många timmar denna sommar oavsett väder. Här finner jag vila och lugn & ro 😊

Ofta tillsammans med Sandras söta, fina hund Ellie ❤️

 
Puss & kram från ett varmt och härligt Kreta 🇬🇷 😘