Äntligen fredag

Sååååå skönt med helg igen!! En ensam helg som kommer innehålla en massa vila, filmer och INGA måsten :)
 
Ha en fantastisk helg!!
 
 
 
Trevlig helg - Äntligen Fredag

Baka, baka liten kaka

Ännu en långhelg med klämdag på fredagen har avverkats och jag hade min yngsta tös hemma hos mig. Hon gillar ju att pyssla i köket, med lite matlagning och bakning. Så när jag fick besök av en god vän ställde hon sig och bakade en fantastiskt god enkel sockerkaka, som vi sedan kunde äta av när det var dags för en kopp kaffe.
 

Hon fick beröm av min goda vän också och var så stolt och glad. Lite tråkigare var det sen att plocka undan prylarna man använt och städa upp efter sig. Men det gick till slut :)
 
Vem vet, man kanske har en blivande kock där hemma. Skulle vara bra då jag tycker det är svårt och tråkigt att bestämma vad som skall ätas varje dag. De veckor jag är utan barnen äts det knappt någonting där hemma. En och annan chipsbit slinker väl ner men nån större matlagning blir det inte då!!
 
Nu dundrar åskan utanför kontorsfönstret och regnet börjar piska mot rutan. Mmmmm jag som älskar när det åskar :) Då kan man ju åka hem och sätta sig på balkongen och titta på naturundret med en varm kopp kaffe i handen. Hoppas bara att det hinner lätta tills att min äldsta tjej skall gå på sin studentmiddag/fest inne i stan tillsammans med sina vänner, efter 4 år på gymnasiet.
 

Ha nu en härlig eftermiddag och kväll !!
 
Baka - Fika - Kaka - Sockerkaka

En relation

En relation med mycket ärlighet, tillit och förtroende är ju A & O oavsett vilken sorts relation man har med varandra. I exempelvis en kärleksrelation, kompisrelation, arbetsrelation eller familjerelation är det lika viktigt. Sen att det tillkommer olika komponeneter som exempelvis mycket kärlek i en kärleksrelation, men som kanske inte är lika viktig i en arbetsrelation. Vad skulle man göra utan vänner, arbetskamrater, familjemedlemmar som man kan lita på, har ett förtroende för och som är ärliga mot dig oavsett om det är nåt bra eller dåligt du gjort, sagt m.m. Eller en livskamrat som du har brevid dig oavsett vad som händer ❤️
 
Här hemma blir det ingen mobil utan signal ;) Utan det som är A & O kommer alltid att gå i första hand och till det lägger vi till överdrivet mycket kärlek ❤️ Inga falska förbannande spel blir det igen,  då åker han ut !!
Var rädda om varandra och ha en skön avslutning på den härliga ledigheten.
 
Förhållande - Förtroende - Kärlek - Relation - Tillit - Ärlighet