Bra vecka

Som vanligt så flyger veckorna förbi och denna vecka har varit väldigt bra. Glädjen finns här då mellantjejen har börjat i en ny skola och det går jättebra för henne där. Är så stolt över henne ❤️
 
Känslolivet finns också här och det kan bara bli bättre och bättre ;) Nya och fina naglar har det också hunnit bli denna vecka. Sen är ju våren är på väg med ett och annat litet snöfall som bakslag, men det är ju bara som det ska vara. Och för mig har det lugnat ner sig på jobbet så stressnivån där ligger nergrävd just nu. Så skönt!!
 
 
Det är fredag och det blir hel ledigt där hemma. Barnen är hos sin far & jag ska bara lata mig hela helgen. Förutom nåt styrketräningspass då rå nu när man kommit igång och sen nån löprunda också. Sen blir det så klart det vanliga pusslet som ska ordnas på hemmaplan med städ, tvätt & disk m.m.
 
Ha en härlig helg, trots det tråkiga vädret som de lovat oss.
Jag har i alla fall sol i sinnet denna härliga vecka!!
Bra vecka - Glad - Naglar - Nyfiken - Träning - Välmående

Styrketräning

Igår blev det ett pass på Najadens Fitness Center tillsammans med mellantjejen. Grymt skönt att komma iväg & idag känns det i rygg och lår. Vet ju att dag 2 alltid brukar vara värre så jag är inställd på lite mer smärta imorgon. Positiv smärta som visar att man tagit i och inte bara mesat där på gymmet :)
 
 
Får hoppas att orken räcker till nu så att man kommer igång ordentligt med det man vill göra, förutom löpningen. Det har varit lite väl mycket på sidan om min egen person under våren men vi hoppas på bättring även där, nu när saker och ting börjar falla på plats. Både känslomässigt & med alla fysiska möten/träffar. Det är jobbigt att ligga på topp :)
 
Ha en härlig tisdag med massor av vårsol !!
Själv har jag strax en lunchdejt med en "gröngul vän".
Kan ju bli riktigt trevligt ;)
 
Gym - Najadens fitness center - Styrketräning

Sanna Nielsen - I'm in love

 
Det är inte bara Sanna som är "In Love" ;) Jag har ju varit det ganska länge nu och allt blir bara bättre & bättre. Har man tålamod och känslor som håller i sig så är det ok att inte jaga på, utan då orkar man avvakta och se vad som händer ;)
 

Ha en underbar, skön lördag där ute i vårsolen.

❤️❤️❤️
I´m in love - Känslor - Kärlek - Musik - Sanna Nielsen