Filmtime

Äntligen fredag och lite ledighet tänkte jag när jag satt på jobbet. Vad ska man då hitta på?
 
Efter nagelfix och restaurant besök i måndags blev det en enkel AW för mig tillsammans med Mr Westerlund i onsdagskväll och det var också najs och välbehövligt. Få sitta & prata och ventilera lite om ditt och datt & att planera för framtiden vad vi ska hitta på för skoj :)
 
Det blev en kväll ute på Heron City tillsammans med Bella. Vi åt gott på Tacobar och vi såg en film på bion där som var väldigt bra. Krigsfilmen "Fury" med Brad Pitt i huvudrollen.
 
 
Sen blev det hemfärd till Vendelsö igen och en kopp te och avkoppling i soffan. Bella sov över hos en kompis och jag fixade med datorerna här hemma, uppdaterade virusprogrammen och höll koll på Tradera. Man blir aldrig klar med Tradera tror jag, men det är bara att bita ihop och fortsätta fota, lägga ut prylar & skicka iväg dom sen.
 
Ha nu en trevlig helg för det ska jag ha <3
 
 
AW - Bio - Brad Pitt - Filmen Fury - Heron City - Krigsfilm - Tacobar - Tradera

Tjejkväll

I måndags kom mellantjejen Bella förbi mitt jobb på eftermiddagen. Vi åkte in till Norrmalm och fixade till våra naglar, nu igen 😊 Det var ett tag sen så nu var det dags. Och vi valde samma färg denna gång, lite guldigt. Men Bella valde att göra sina spetsiga & jag körde på med mina gamla vanliga naglar, lite längre än vanligt dock men formen blev densamma som tidigare.
Efter nagelfix blev det en trerätters middag på Jensens Bøfhaus. Så mumsigt & vi var verkligen proppmätta när vi gick därifrån. Mätta och belåtna och nöjda med våra fina naglar, tog vi bilen hem och la oss i soffan 😊
Glam Nail Spa - Jensens Bøfhaus - Nya naglar

Vi är tillbaka 💚

I söndags var det då dags för det stora avgörandet man gått och väntat på hela veckan. 
Matchen som skulle avgöra om Hammarby fotboll skulle ta steget upp i Allsvenskan 2015 eller inte. 
 
Och efter många händelser och en hel halvlek utan mål var man som ett nervvrak. Men innan 5 minuter gått av andra halvlek hade Hammarby gjort sitt första mål och Tele2 Arena kokade av glädje. 30129 personer var där och såg avgörandet. Min minsta älskling var med mig och vi fick kramas 5 gånger, då Bajen vann med 5-0!! Och dom var nu tillbaka i Allsvenskan igen!! Så förbannat skönt 💚 
 
 
 
Så nu tar vi paus från fotbollen ett tag och laddar för fullt för mer ishockey och en och annan bandymatch också.
 
Natti, natti nu väntar lopplådan på mig 😴
Allsvenskan 2015 - Hammarby IF - Hammarby fotboll - Lycka - Tele 2 Arena