Vattenläckan i köket

Tiden går och går vilket jag inte förstår. Men nu har försäkringsbolaget vaknat och skickat ut sitt folk till mitt vattenskadade kök, fast att anmälan kom in i juli och bostadsrättsföreningen redan gjort det mesta. NU väntar jag bara på att få köket återställt samt kylskåp, diskmaskin inflyttade utifrån hallen till köket. Det är lagom trångt i hallen och det är krångligt att ta sig in i ungarnas rum och in på lilla toan.

Men, men vattenskador tar tid att få ordning på säger dom som vet!! Men att vänta från juli t.o.m september tycker jag är en väldigt lång tid innan försäkringsbolaget kontaktar sina hantverkare och besiktningsmän. Samt att de nu förlänger proceduren med typ 10 dagar innan jag får något svar om pris, kostnader, återställning m.m. Köket hade nog varit klart nu om bostadsrättsföreningens byggfirma fått fortsätta där de börjat. Nu står allt bara stilla och är allmänt rörigt. 
Den jobbiga, brummande fuktsamlaren är borttagen sen länge och sandgolvet är nu täckt med spånskivor iallafall. Så sandlådan är inte kvar ute i köket!!
Får hoppas på att slutresultatet blir jävligt bra istället!! Hoppet är ju det sista som överger en.

Klart slut härifrån & ha en bra dag!!

Bostadsrättsförening - Försäkringsbolag - Kök - Vattenläcka

Ett avslutat kapitel

Nu är ett väldigt långt kapitel på jobbet avslutat. Efter 27 år inom ishockeyn är det dags för lite nya utmaningar och jag hoppas att allt kommer gå min väg nu!! Tänker iallafall försöka och göra det så positivt som möjligt 😊.
 
 
Det är inte mitt eget val men ibland måste man tänka att "nu kan allt bara bli bättre". 

Så jag lägger nu skridskorna på hyllan & kastar in handduken då det gäller allt vad internationella spelarövergångar och höga buntar med övergångshandlingar på skrivbordet heter och checkar för alltid ut från Svenska Ishockeyförbundets kontor.

Det får bli nåt helt annat för min del, så småningom!! Måste bara komma på vad och rehabträna mig själv ett tag för att se vad jag orkar med efter snart 1 års sjukskrivning, för utmattning/utbrändhet p.g.a för mycket stress och ingen chans till återhämtning på arbetet.

 
Så ta det lugnt där ute!! Det är inte värt alla pengar i världen att behöva bli sjuk p.g.a sitt jobb!! Det tar tid att återhämta sig om man inte lyssnar på kroppens/knoppens signaler. Jag lyssnade inte förrän jag drabbades av kraftig yrsel och synbortfall en fredagskväll i september 2015. Då blev jag rädd, riktigt jävla rädd!!
 
Arbetet - Ishockey - Jobbet - Kontoret - Sjukskriven - Utbränd - Utmattad