KBT

Jag har varit på tre möten med min KBT terapeut och redan efter första mötet tyckte jag att det gav något. 

KBT = Kognitiv beteendeterapi

Hon sätter fingret på sådant man tror att man inte tänker på eller funderar kring. Förklarar varför man reagerar si eller så efter vad jag berättat om min barndom, tidigare erfarenheter både bra och dåliga och situationer & upplevelser man gått igenom både som liten, ung och vuxen.

Det har ju inte alltid varit en dans på rosor så det är inte så konstigt att det tagit stopp nu. Men, men jag är inte den som någonsin gett upp och det finns inga planer på det nu heller 😊

Med rätt stöd & hjälp kommer jag ta mig helskinnad ur detta med förhoppningsvis mer ork, jävlar anamma men med en jobbig & tråkig upplevelse mer i bagaget.

 
Men de som vet säger ju att det som inte dödar det härdar!!

Snipp, snapp, snut nu var denna story slut!!

Hjälp - KBT - Kognitiv beteendeterapi - Samtal - Svek - Terapeut

Söndagsbio

Efter en härlig helg där jag orkat och haft energi till att plocka ner julen och få ner allt det i källarförrådet, tillsammans med alla andra fyllda flyttlådor som blivit kvar efter pappa så har jag nu ett fullt fungerande hem igen 😃. Inga kartonger eller möbler & prylar som står i vägen nånstans!! 
 
Ända sen i augusti då allt med renovering av badrummen började, pappas tragiska olycka, tömning av hans lägenhet och jag själv som inte orkade med hur mycket som helst på jobbet, så har det varit jävligt rörigt här hemma med prylar överallt där det inte brukar vara rörigt. 
 
Men nu ser jag ljuset i tunneln och det firade vi med att gå på söndagsbio ute på Filmstaden i Heron city. Det blev filmen "Tsatsiki, farsan & olivkriget" och den var helt ok. Den passade min minsting bäst och hon tyckte filmen var bra medans sjuttonåringen tyckte den var lite fjantig. 
 
Säger hon som älskar att kolla på krigsfilmer!! 😊
 
 
Barnen har varit hos mig sedan dan innan nyårsafton så det kändes bra att avsluta deras "vecka" hos mig med lite fika, glass och en söndagsbio. 
 
Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter & utmaningar. Vi får väl se hur mycket jag orkar med då 😊
 
Natti, natti vart ni än är❣
Barnen - Filmkväll - Filmstaden - Heron City - Ordning & reda - Söndagsbio

God fortsättning

På det nya året, vintern,  med livet, jobbet, kärleken ...
 
 
Har haft min tjejer här hos mig hela 2016 ❤️ De får mig att orka & vilja lite mer 😍
 
Igår blev det live hockey på Hovet mellan AIK - Timrå. Hade lilltösen och två vänner med mig. Gnaget vann!!
Idag har vi varit och kollat in Mall of Scandinavia i Solna. Lite för stort men tjusigt såklart! Sen hann vi med en snabb titt i pappas lägenhet.
 
Nu sitter vi här hemma i värmen och tittar på TV. Äntligen har kylan och lite snö kommit där ute så att man har lite vinterkänning iallafall ❄️❄️❄️
2016 - God fortsättning