23 juni

Det är det datum då du föddes. Den dagen som vi väntat på och längtat efter. Ändå visste vi nu, där uppe på Södersjukhusets förlossningsavdelning att det inte skulle bli vad vi längtat efter, även om hoppet vårt sa att läkarna på förlossningen måste ha fel. Att vår efterlängtade bebis visst lever och att dom måste ha fel!!
 
Men du var tyst när du föddes, hela förlossningsrummet var knäpptyst när du föddes. De la upp dig på min nu tomma mage och du var så varm och go ❤️ Precis som det skulle vara förutom att du var tyst, helt knäpptyst.
De hade rätt och vårt hopp fanns inte mer. Vårt hopp att du visst levde, att dom måste ha fel!! Men det var hoppet och längtan efter att få träffa dig som gjorde att jag klarade av att föda fram dig, min älskade lilla
Caroline 👼🏼💜. Så som jag kämpade för att få hålla dig i mina armar en kort, kort stund. 
 
Idag är jag stolt av att ha gjort det, att ha fått föda fram dig precis som vilken levande bebis som helst. Jag har fått lära känna dig i min mage och genom att föda fram dig banade du vägen åt dina kommande systrar och du kommer för alltid vara vår förstfödda, älskade & saknade dotter 💜.
 
 
Vår älskade och saknade Caroline som för alltid finns i våra hjärtan 💜 Den 23 juni är din födelsedag och den 21 juni är din dödsdag. Det är lättare att ta sig igenom din födelsedag än datumet då du dog, utan någon som helst förklaring eller orsak. Den stora frågan om varför får vi aldrig någonsin reda på!!
 
Grattis på din 21:a födelsedag som du nu säkert firar tillsammans med gammelfarmor Lydia 💜👼🏼💜
 
Du finns i mitt ❤️ för alltid!!
 
Död - Födelsedag - Förlossning - Sorg - Södersjukhuset - Änglabebis

Glad midsommar

Även om vädret inte visar sig från sin bästa sida idag så önskar jag er en glad och trevlig midsommar. Puss & kram!!
Midsommar - Midsommarafton

Student 2015

Nu har min älskade stora tjej tagit studenten, efter 4 långa år ute på Berga naturbruksgymnasium. Hon som alltid har älskat hästar och hundar framförallt, men även alla andra djur hon stött på har verkligen trivts där ute. Och hon fick ett premium (heter så istället för stipendium) som enda elev i sin klass på 1000 kr. När hon visade upp det var inte ett öga torrt på någon av oss som var där och tog emot henne, när hennes klass sprang ut. Bra betyg & jobb efter skolan gör att man känner sig riktigt stolt över vår stora tulta. Tänk att hon ska fylla 20 år, snart säkert flytta hemifrån och nu har hon tagit studenten. Herregud, vart tar tiden vägen?
 

Även de mindre trollen har haft skolavslutningar nu i veckan och är nu hemma och har sommarlov. Men fredagens höjdpunkt med Sandras student slår det mesta som hänt de senaste åren <3 Puss & kram mammas stora <3 och lycka till i livet med allt du kommer att göra.
 
 
Berga naturbruksgymnasium - Student 2015