Halloween

Ha en lugn & skön Halloween och var rädd om varandra!!
 
Imorgon blir det ett besök på Skogskyrkogården där min älskade Caroline ligger och för att tända ljus för de som lämnat oss & som betyder massor för mig.
 
<3 <3 <3
Halloween

Hjälp på jobbet

Nu när det är höstlov och barnen är hemma hela dagarna, antingen på fritidsgården eller tillsammans med kompisarna har man haft lite svårt att bara koncentrera sig på jobbet. Och igår när lill-fisen ville följa med till jobbet och "hjälpa" till så kunde man ju inte säga nej.
 
Först en skön sovmorgon, sen iväg till jobbet. Full fart med spelare som ska iväg utomlands eller utländska spelare som ska in i Sverige och lira. Och Vickan fick sällskap på jobbet av ekonomichefens jämnåriga dotter, så det var ju bra. Trodde de skulle ropa jippie när de skulle hjälpa mig att sortera gamla övergångar som spelare gjort, men icke sa nicke!! De gjorde några stycken sen sa de "usch vad tråkigt"!!
 
Haha ja allt man pysslar med på jobbet är ju inte kul, men det är sådant som ändå måste göras :)
 
Då var det roligare att spela bordshockey eller ligga och måla i sin målarbok, eller besöka materialar Pudding nere i hans förråd. Där fick de känna på Stefan Livs gamla matchtröja som han hade i Tre Kronor sista gången. eller titta in i rummet där Pudding har alla stora hockeybrallor till alla landslag. Sen fotade hon matchtröjorna Pudding har upphängda på sin stora vägg från Mats "Sudden" Sundin, Peter "Foppa" Forsberg, Henrik "Zäta" Zetterberg m.m.
 
Nöjd och belåten blev hon sen när hon fick sin älskade Cocio dryck av honom och en Sverige tröja och halsdukar att kunna ha på sig på kommande landskamper för Tre Kronor. Ibland är det kul att följa med mamma till jobbet tydligen!! Sen om det var min förtjänst eller Puddings, ja gissa det Ni :)
Medans jag var på besök hos sjukgymnasten och gicks igenom med ultraljud och tejpades var Vickan på kontoret och skötte sig exemplariskt. Känns bra att ha hjälpsamma & väluppfostrade barn ;) <3
 
Puss & kram på er!!
 
Hjälp på jobbet - Höstlov - Jobbet - Kontoret - Materialare - Pudding - Tre Kronor

Ut på böljan den blå med 112

Nu var det länge sen jag var in här. Dagar och veckor bara försvinner. Har hunnit med mammografi då man har den åldern inne, en MR röntgen av min ena axel som gör ont mest hela tiden, jobba som en tok, vara hundvakt åt söta Fia som vi brukar vara lite då och då. Städa upp och plocka iordning på balkongen inför vintern, varit på ljusparty och fyllt på förrådet med väldoftande ljus och haft en del mys med barnen när de varit här. De kommer nu att ha höstlov, så vi får se vad vi då ska hitta på ska på 🍁🍂🍃😊
 
 
I förra veckan blev det inte mycket gjort. Jobbade på måndagen, sen på tisdagen jobbade jag oxå men hemifrån. Senare under tisdagen var det dags för höstens 112 kryssning, ombord på Silja Lines båt "Galaxy". Självklart träffar man på många goa o trevliga människor på dom kryssningarna. Hade både ett tjejgäng och ett killgäng att hänga med. Det blev en hel del dans, förfest i en del hytter, mycket spring i trapporna upp och ner, taxfree shopping, gomiddag på vägen hem och en massa, massa prat och skratt med underbara människor.
 
Fick dansa bugg tillsammans med en brandman utifrån Kista brandstation och det var som kast med liten vante 😄 Puh vad trött och svettig jag blev efter det!! Men skoj var det!! Sen fick jag ju pussas lite med Mumintrollet också och som vanligt blir det inte många timmars sömn på en sån resa. Party både på ditvägen och hem 😃
Nu i helgen väntar däckbyte, städning här hemma & lite Tradera pyssel på mig. Får se om jag hinner rensa ur och städa källarförrådet också, det skulle verkligen behövas!!
 
Ha en skön helg allihopa i detta trista o tråkiga höstväder 💛
112 kryssning - MR röntgen - Mammografi - Skoj - Tiden