Källarförrådet

Tänk att det ska va så svårt att ta tag i tråkiga saker. Som att rensa ur källarförrådet exempelvis. Har ju tjatat om det ett antal gånger här och i mitt lilla huvud, men det har liksom inte blivit av. Förrän nu i veckan!! Så skönt att det är gjort nu och det blev en del skräp som ska köras iväg till Jordbro återvinningscentral nu i helgen.
 
 
                Före                               Efter 
 
Så när det är gjort kan man slänga in lite mer skräp som "kan va bra att ha" ett litet tag till 😊 
 
Börjar bli lite farmors varning på mig tror jag 😉 Hon var en riktig samlare hon ❤️
 
Trevlig helg på er!! 
 
Här hemma är det bf och myshelg som väntar 😉
 
Källarförråd - Skräp - Storstädning - Vendelsömalm

Utmaningar & spänning

Nu är det ett bra tag sen jag var in här och uppdaterade, men är man upptagen med så mycket annat så är man :) Förra veckan var man inte uppkäftig minsann!! Var så trött och sov väl bort typ hela helgen, men det var verkligen välbehövligt. Han som gör mig så glad och pirrig var ju inte hemma under helgen så då kunde jag passa på att ladda batterierna och vila mig i form :) Han hade visst ett jobb som kallade på honom <3
 
 
Sakta men säkert går livet framåt och vidare med små, små steg. Även om tröttheten tar udden från det mesta så känns det lite, lite bättre just nu. Pollenallergin hjälper till att göra mig trött och värre lär det väl bli när/om värmen kommer.
 
Jag ska snart hem och sortera tvätt och få in bergen av rena kläder i garderoberna. Ett välbehövligt däckbyte ska också genomföras. Så skoj, eller inte!!
 
Ha nu en skön dag i solen!!
 
Kärlek - Spänning - Utmaningar

Kanelbullar

Mmmmmm mitt lilla hjärtegryn och jag har idag knådat ihop en sats med kanelbullar och de blev ju så goda :)
Nygräddade kanelbullar med ett glas kall mjölk, kan det bli bättre?
 

Ikväll går de till sin far och jag får en kväll för mig själv. Och imorgon ska det sista ställas iordning här hemma innan arbetsveckan sparkas igång på tisdag igen.
 
Ha en härlig söndagskväll <3
 
 
Bakning - Kanelbullar - Mumsfilibabba