Våra barn

 
Jag älskar mina tjejer mer än livet självt och det vet dom ❤️ 
Barnen - Kärlek

Sätta sprätt på pengar

Det kan jag!! I helgen gjorde jag av med en förmögenhet bara så där 😄 Känns ganska bra att vara slösaktig för en gång skull. Det kommer bli bra det här för mig och mina tjejer. 
Och under tiden renoveringen pågår kommer det att bli lite skit i hörnen, både här och där. Men det överlever vi, så länge vi väntar på något gott 😉
 
Det är inte mitt badrum på bilden, hade önskat att det var så stort. Men det ska bli lika fint, om än lite mindre 😊 Lilla toan och "skithörnan" som jag kallar "tvättstugan/badrummet" nu, fiffas till rejält och man kommer inte känna igen sig när allt är klart. 
 
Vem vet, det kanske blir lite före & efterbilder lite längre fram. Hemma hos reportage från min lilla vrå!! 
 
Men nu ropar kudden på mig, natti, natti!!
Badrum - Fräscht - Hemma - Renovering - Spännande

Sena kvällar

Varför ska man börja med en mjukstart efter semestern när man kan dra igång i 120 på en gång? Denna vecka har jag förberett starten av CHL, samtidigt som mail, telefonsamtal, try-outer för träningsmatcher och kontroller av svenska spelare som lämnar för spel utomlands ska göras samt kontroller att arbets och uppehållstillstånd finns för de icke EU medborgare som ska hit till Sverige och spela.
 
Roligt är det men samtidigt är det väldigt slitsamt och stressigt !! 
 
Det blir många sena kvällar och det funkar ju de veckor barnen inte är hos mig. Nästa vecka får bli lite mer bestämd och det med kortare arbetsdagar, då tjejerna ska vara hos mig 💗
 
 
Det blir även jobb under helgen i nästa vecka då vi ska ha den årliga kick-offen med jobbet. Jaja det är bara att kavla upp ärmarna och göra det man ska. 
 
Ikväll kom jag iväg från kontoret relativt tidigt, så strax kryper jag ner under täcket och vilar upp mig en stund 😴
 
Natti, natti !!
Ishockey - Jobb - Jobba sent - Trött