Mycket på G

 

Och mycket har det varit ... Men nu ska jag se framåt!! 

 

Jag har fått kämpa rejält hårt för att va där jag är idag. Är inte helt återställd efter utmattningen och genomklappningen som jag drabbades av i höstas men jag är på god väg. Tyvärr ska ju alltid någon/några oförstående och lagom känslokalla människor sätta käppar i hjulet på en så att man måste kämpa liiiite till. Men jag har fått kämpa i hela mitt liv så dom käpparna kommer jag att knäcka och göra mig av med illa kvickt. Mig ska ingen få sparka på utan att få tillbaka en hård spark i arslet!! 

 

Orättvisor & falska människor är det fulaste jag vet!! 

 

 

Har börjat träna på gym nu när jag inte sover bort dagarna, så sakta men säkert blir jag starkare både fysiskt och psykiskt!! Sen väntar det en del roligheter på mig såsom Color Run i Stockholm tillsammans med min Lill-tös, en Bruce Springsteen konsert på midsommardagen i Göteborg med världens bästa Nettan ❤️ Ska även leta efter biljetter till Nickelbacks konsert på Globen i höst 😊 Lite ishockey lär det väl också bli om jag känner mig själv rätt. Har ju svårt att hålla mig borta från det, speciellt nu när man inte varit  på kontoret och slitit hund på ett bra tag.

 

Men passa er för jag kommer att va grym när jag är done with myself 😉💪🏻😈

 

Puss & kram och på återseende!! 

 
Gym - Kommer tillbaka - Konserter - Kämpar - Mycket på G

Lov, lov, lov

Påbörjade ett inlägg i början av veckan men glömde bort att publicera det. Sen pajade datorn och det försvann. Så jag får väl pröva igen och se om jag kommer ihåg vad jag skrev 😁 Minnet är ju inte bra och inte ens kort längre, det är minimalt!!

 

Men det handlade om skollov det kommer jag ihåg. Att det inte var länge sen som tjejerna hade sportlov och nu var det dags för påsklov ett par veckor mellan varandra. På påsklovet bar det iväg till farmors älskade Älvdalen i några dagar. Det var dags att kolla till stugan och koppla av på ett annat sätt än vad jag klarar av att göra hemma. Med bl.a det sedvanliga och mysiga grillandet nere vid älven och bilturerna runt i Älvdalen för att visa ställen barnen varit på när de var små. Lite övningskörning inför körkortet blev det också med mellantösen, vilket gick väldigt bra! 😊 Liten börjar blir stor ❤️

 

Det fanns snö kvar däruppe, speciellt på baksidan av stugan. Vi hade äldsta tösens hund med dit upp och hon älskade att jaga och leta efter hennes tennisboll som vi kastade till henne där på baksidan. Hon hoppade/studsade som en hare i den djupa snön som fanns kvar där. Och hon tröttnade aldrig!!

 

 
Sen bar det iväg hemåt för en ny träff med min läkare, ny sjukskrivningsperiod m.m. Och denna vecka efter besöket i Älvdalen så är jag helt slut i kroppen och knoppen. Men, men det är bara att kämpa på!!
Avkoppling - Ledig - Påsklov - Stugan - Älvdalen