Urnsättning

I tisdags var det dags att ta ett sista, sista, sista farväl av min pappa <3 På dagen tre månader efter att han ramlade och blev så pass skadad att han senare avled av sina skador. En fantastiskt vacker, kylig men solig dag
då solen sken extra mycket för oss & pappa. På en fin plats som vi valt ut åt honom på Skogskyrkogården i Stockholm.
 
 
Jag och mina båda bröder var med och nu är ytterligare en stor tung sten avklarad och borta från mina axlar. Det är bara att fortsätta kämpa sig tillbaka till livet och den glädje jag vet att jag har inom mig. Men ingen stress och jäkt får förstöra något mer för mig nu. Börjar sakta men säkert börja ta in att pappa inte finns hos oss längre och det har tagit sin tid. Tid som det inte funnits något av i samband med hans olycka och död eller efter densamma.
 
Det har bara varit, jobb, jobb, jobb och all oro kring det som upptog all min tid. Men äntligen har jag fått lugn och ro och tid att kunna tänka och ta in vad som hänt.
 
Hela denna veckan har jag orkat göra lite, lite mer och flera måsten som bara skjutits på framtiden tidigare är nu avklarade. Bytt till vinterdäck, check - börjat måla om inuti en av mina garderober som skall bli städskåp i hallen, check - ringt några viktiga samtal som inte blivit av tidigare, check .... Tänk att man kan bli glad och lycklig av att klara av så lite :)
 
Men nu är det dags att sova, imorgon väntar pappas lägenhet på oss och den skall städas ur och målas om.
 
Natti, natti & sov gott!!
 
 
 
 
Farväl - Sista vilan - Skogskyrkogården - Urnsättning