Cypern

Efter en underbart skön och välbehövlig vecka nere på varma, soliga och sköna Cypern är man nu tillbaka på svensk mark igen. Tillbaka till regn och rusk och inte mer än högst +20 grader här hemma. Det har varit ett så trist sommarväder i år, inte ett enda dopp under sommaren har det blivit :( Jag som älskar att bada!!
 
Men desto mer av den varan blev det på Cypern. Redan första eftermiddagen/kvällen då vi kom ner dit tog vi oss ett skönt premiärdopp i poolen. Och det svalkade inte ens en gång, så det fick bli besök på stranden nästkommande dagar. Helt underbart med massor av bad, soldyrkan, god mat och dryck samt trevligt sällskap.
Har haft en så rolig, skön, avkopplande och minnesvärd vecka i Ayia Napa. Kommer säkerligen att återvända till Cypern som har härliga stränder och mycket sol :) 
 
Utsikten från vår balkong den första eftermiddagen/kvällen vi kom ner. Skönt med ett härligt dopp innan vi gick ut och åt senare på kvällen. Sen hem och sova efter en lång resdag.
 
Om kvällarna såg poolområdet ut så här. Färgerna skiftade under palmerna och det var så fint!!
 
På dagarna njöt vi här, på Sandy Bay Beach.
 

En dag var vi på Nissi Bay Beach och där var det drag vill jag lova. Många ungdomar var där och de hade en klippa de hoppade ifrån, ner i havet.
 

Mmmmmm så skönt att ligga och koppla av här, läsa en bok, dricka en kall Frappe, titta på folk och bara vara :) Längtar verkligen tillbaka!!
 

Ett måste är allt vatten som man häller i sig här nere. Det är knappt man behöver gå på toa, då man svettas ut allt man häller i sig.
 
Bikini, solkräm, vatten och en bok tillsammans med sol, värme och ett härligt hav att bada i  ..... Kan livet bli bättre än så?
 

Så nu är det dags att börja spara pengar till nästa solresa. En vecka kvar av semester sen är man tillbaka i verkligheten igen. Med lagom mycket att göra, som varje år!!
 
Ha en skön kväll!!
 
Ayia Napa - Cypern - Resa - Semester - Sommar