Москва

Möter våren i Moskva☀️ Vädret är fantastiskt vilket resulterat i kliande röda ögon, många nysningar och en snorig näsa. Men vad gör det när man har trevligt sällskap, får titta på ishockey-VM live samt har med sig bra allergi medicin? 😊
 
 
Är positivt överraskad av Moskva!! Mat och dryck är väldigt god & billig här och det finns mycket sevärdheter att titta på och fotografera.
 
Jag har hunnit med att titta på repetitionerna av Segerdagen som ryssarna firar den 9:e maj till minne av andra världskrigets slut, åkt en kortare sträcka med deras tunnelbana och sett några av de vackra, utsmyckade tunnelbanestationerna. Besökt Segerparken som är en park med olika gamla tillvaratagna tyska/ryska/japanska/amerikanska/engelska fordon/flygplan/båtar/stridsvagnar/kanoner just på deras segerdag vilket var mäktigt.
 
Har än så länge hunnit titta på 3 av Sveriges matcher under ishockey-VM på Ice Palace inne i Moskva samt umgåtts med Majsan och hennes kollegor 🇸🇪❤️🇸🇪
 
Och häromdagen så var vi iväg till en skjutbana och sköt med riktiga vapen 😁 Jag vågade till slut pröva på att skjuta med en Glock 17 (pistol) och en Saiga (gevär).
 
 
Var riktigt skakis efter första skjutningen med pistolen men tyckte det var "roligare"/lättare att skjuta med den än med geväret.
 
Объятия и поцелуи от солнечной Москвы ❤️
 
Puss och kram från ett soligt Moskva ❤️
Avkoppling - Moskva - Resa - Vår - Återhämtning
mona sörensen

Jag är så glad för din skull & hockey som är din absolut "hobby" kan man ju säga...var rädd om dej! Fotot är supertufft där du skjuter( undrar vem du siktar på)? Kramen i massor Mamma.

Svar: Hockeyn har varit mitt liv 🏒❤️ Tyvärr finns det folk som förstör det just nu!! Kramiz
Yvonne

Anneli

Se till att skjuta skarpt när du skjuter den du siktar på, det förtjänar hen ;)

Svar: Knäppis!! Men kul var det 😊
Yvonne

PW

Cool tjej 😉