Julfirande đŸŽ…đŸ»

I Ă„r bestĂ€mde vi oss, jag och barnen för att fira julen i Älvdalen. 

 
Det borde ju vara en garanti pÄ en vit jul med snö och hÀrlig julstÀmning. Och mycket riktigt Àr det vad vi haft.

Inte lika mycket snö som nÀr jag var yngre och tillbringade sportlovet hÀr uppe med farmor Lydia, men lagom mycket för att julstÀmningen skulle infinna sig.

 
Vi har hunnit fĂ„ mer ordning i stugan, haft en grillstund nere vid Ă€lven, övningskört i massor, tagit en svĂ€ng ner till Mora för att hĂ€mta upp Bellas pojkvĂ€n Victor, fikat pĂ„ Morins kondis i byn, spelat familjespel sĂ„som Yatzy, plockepinn och kortspelet Uno, busat i massor med Ellie i snön med boll o pinne, barnen hann Ă€ven med ett biobesök för att titta pĂ„ 101-Ă„ringen som smet frĂ„n notan ... Sen avslutade vi med en trevlig gofika hos slĂ€kten uppe i Älvdalen innan vi packade in allt i lillbilen för att fara hemĂ„t, till storstan igen.
 
 
God fortsÀttning till er & snart Àr det dags att korka upp champagnen och skÄla in ett nytt, förhoppningsvis mycket bÀttre 2017 Àn vad 2016 varit!! 
Julfirande - MĂ„nsta - Stugan - Älvdalen
Nettan

Det lĂ„ter toppen att ni haft en hĂ€rlig jul ❀. Önskar dig en skönt slut pĂ„ 2016 o ett underbart 2017! Puss o kram

mona sörensen

Men sÄ fina foton...hoppas innerligt pÄ ett bÀttre 2017 för dej & jag Àr ganska sÀker pÄ att det blir sÄ.Skojsigt att ni trÀffat lite slÀktingar dÀr uppe ochsÄ! SlÄ gÀrna en plingeling nÀr det passar dej.....kramizar i massor