Allhelgona helgen

Har hittat hem från en helt underbar, skön & välbehövlig resa till Kanarieöarna med mina hjärtegryn ❤️ I 8 dagar har vi bara njutit av sol, värme & bad i både havet och poolen. Även av god mat & dryck och många äventyr som vi fått uppleva med blandad innebörd. Populärast var nog besöket i Palmitos park med papegojor, delfiner m.m. Och allt badande såklart!! 😊
 
 
Men nu är vi hemma igen och man ramlade in i verkligheten med buller och bång på en gång. 
 
Allhelgonadagen på lördagen var en orolig dag och jag valde att inte åka in till Skogskyrkogården just på lördagen, då det är trafikkaos och lagom rörigt där då. Visste ju att besöket på Skogskyrkogården skulle bli jobbigt då pappa inte hunnit bli jordfäst ännu och att han fanns där, inne på krematoriet i sin fina vita urna som vi valt åt honom för hans sista vila. 
 
Åkte dit under söndagen med tjejerna och det blev en jobbig promenad upp till minneslunden bland alla andra som valde att va där då. Det var länge sedan tårarna rann och paniken gjorde sig påmind i kroppen då jag var däruppe. Samtidigt är det enormt vackert och magiskt med alla tända ljus & vackra blommor och kransar som samlas på ett och samma ställe, en mörk och tung söndagskväll. Vi tände ljus för Caroline ❤️, morfar ❤️, farmor ❤️ och pappa ❤️ 
 
 
Imorgon ska jag och bröderna mina tillbaka till Skogskyrkogården och välja ut en fin gravplats till pappa ❤️ Allt är fortfarande så overkligt och ofattbart, att han inte finns hos oss längre 😢 Saknar honom så!! 
Allhelgonahelgen - Minneslunden - Saknad - Skogskyrkogården - Sorg - Tårar
mona sörensen

Förstår att det varit tungt...kramar om er alla. Mamma

Maria

Usch det måste ha varit hur mycket som helst för dig under den här tiden. Lider så med dig men vet att du är stark och klarar av det mesta <3 Ta all tid du kan till dig själv nu Vompan. Låt inget förstöra det du bygger upp nu, lägg all tid på dig själv och dina söta tjejer. Puss & kram!