Student 2015

Nu har min älskade stora tjej tagit studenten, efter 4 långa år ute på Berga naturbruksgymnasium. Hon som alltid har älskat hästar och hundar framförallt, men även alla andra djur hon stött på har verkligen trivts där ute. Och hon fick ett premium (heter så istället för stipendium) som enda elev i sin klass på 1000 kr. När hon visade upp det var inte ett öga torrt på någon av oss som var där och tog emot henne, när hennes klass sprang ut. Bra betyg & jobb efter skolan gör att man känner sig riktigt stolt över vår stora tulta. Tänk att hon ska fylla 20 år, snart säkert flytta hemifrån och nu har hon tagit studenten. Herregud, vart tar tiden vägen?
 

Även de mindre trollen har haft skolavslutningar nu i veckan och är nu hemma och har sommarlov. Men fredagens höjdpunkt med Sandras student slår det mesta som hänt de senaste åren <3 Puss & kram mammas stora <3 och lycka till i livet med allt du kommer att göra.
 
 
Berga naturbruksgymnasium - Student 2015
mona sörensen

Instämmer verkligen,vi hade ju nöjet att få närvara till en fantastisk dag och solen sken över våra studenter...så vackert blev det!

Svar: Ja det blev ju helt fantastiskt alltihopa och Sandra var ju så nöjd med alltihopa :) <3 Tusen tack att ni kom, puss, puss!!
Yvonne

Linda

Hur tjusig var hon inte då? Så lik dig Vompan :) Skönt att ni fick ett kalasväder just på hennes dag! Kram

Svar: Ja hon var jättefin :) Kramiz!!
Yvonne

PW

Hon är lik dig 😊

Svar: Haha ja lite grann iaf :)
Yvonne