Hjälp på jobbet

Nu när det är höstlov och barnen är hemma hela dagarna, antingen på fritidsgården eller tillsammans med kompisarna har man haft lite svårt att bara koncentrera sig på jobbet. Och igår när lill-fisen ville följa med till jobbet och "hjälpa" till så kunde man ju inte säga nej.
 
Först en skön sovmorgon, sen iväg till jobbet. Full fart med spelare som ska iväg utomlands eller utländska spelare som ska in i Sverige och lira. Och Vickan fick sällskap på jobbet av ekonomichefens jämnåriga dotter, så det var ju bra. Trodde de skulle ropa jippie när de skulle hjälpa mig att sortera gamla övergångar som spelare gjort, men icke sa nicke!! De gjorde några stycken sen sa de "usch vad tråkigt"!!
 
Haha ja allt man pysslar med på jobbet är ju inte kul, men det är sådant som ändå måste göras :)
 
Då var det roligare att spela bordshockey eller ligga och måla i sin målarbok, eller besöka materialar Pudding nere i hans förråd. Där fick de känna på Stefan Livs gamla matchtröja som han hade i Tre Kronor sista gången. eller titta in i rummet där Pudding har alla stora hockeybrallor till alla landslag. Sen fotade hon matchtröjorna Pudding har upphängda på sin stora vägg från Mats "Sudden" Sundin, Peter "Foppa" Forsberg, Henrik "Zäta" Zetterberg m.m.
 
Nöjd och belåten blev hon sen när hon fick sin älskade Cocio dryck av honom och en Sverige tröja och halsdukar att kunna ha på sig på kommande landskamper för Tre Kronor. Ibland är det kul att följa med mamma till jobbet tydligen!! Sen om det var min förtjänst eller Puddings, ja gissa det Ni :)
Medans jag var på besök hos sjukgymnasten och gicks igenom med ultraljud och tejpades var Vickan på kontoret och skötte sig exemplariskt. Känns bra att ha hjälpsamma & väluppfostrade barn ;) <3
 
Puss & kram på er!!
 
Hjälp på jobbet - Höstlov - Jobbet - Kontoret - Materialare - Pudding - Tre Kronor
Maria

Härligt med lite hjälp 😄 Hälsa till Lill-Stina!

Svar: Done :)
Yvonne