Avundsjuka/svartsjuka

 
Och det kan även kallas svartsjuka!!
 
Då hamnar oftast skulden hos den som är singel, men som umgås med en
upptagen partner.
 
Det är ju lättare att lägga skulden där än att lägga skulden på sin partner.
 
Och hur ska man kunna förlåta & gå vidare om man fortsätter älta, tjata och
kontrollera sin partner m.m. varje dag, varje sekund??
 
Släpp kontrollbehovet och börja leva!!
Avundsjuka - Svartsjuka - Syndabock
Lotta

Ja det brukar alltid va den person som partnern är vän lr otrogen med som får ta skiten från respektive. Konstigt egentligen, då det är partnern som felar och sårar. Men det är lättare att hacka på den person partnern är vän med eller har haft sex med trots att hon/han redan har ett förhållande.

Men det är ju ett tecken på att det är ett förhållande som inte fungerar, om någon är otrogen. Älskar man någon ser man inte efter andra tjejer/killar, än mindre ligger med dom. Och kan man inte ens ha vänner av det motsatta könet, utan att partnern blir avundsjuk/svartsjuk så är det något som är riktigt illa i det förhållandet.

Stå på dig Vompan, du har följt dina känslor och det har P oxå gjort. Han har umgåtts och myst med dig i mer än tre år för att han velat och behövt det, ingenting annat!

Kramis!

Svar: Haha ja varför kan man inte ens va vän med killar utan att det blir tjafs. Då kan det inte va ett förhållande där man litar på varandra. Och är det något jag märkt sedan jag blev single så är det att man blivit ett hot mot sådana personer man kunde umgås hur fritt som helst med förrut. Skulle aldrig i hela livet röra någon polares kille.
Att jag träffat P handlar bara om kärlek, inget annat från min sida. Det har varit 110 % kärlek hela, hela tiden från första dagen .....

Kramiz tbx L8!!
Yvonne

Sussie

Alltid lättare att skylla på någon annan än att erkänna för sig själv att det är något fel hos sig själv, i sitt eget förhållande. Ingen person med ett bra, fungerande förhållande där man litar på varandra blir attraherad på så vis att man ligger med någon annan än sin partner. Det är ett stort bevis på att det är något som inte fungerar i sitt eget förhållande. Sen om det händer en gång eller under längre tid har så klart ännu mer betydelse. Kan inte bli mer bevis på att något är galet än när partnern är otrogen!

Svar: Nej det stämmer nog Sussie. Har aldrig själv varit otrogen, men jag har varit på den andra sidan och haft väldigt dåligt samvete för det. Valde att bryta upp innan jag inledde något nytt, då kärleken slog till med dunder & brak.
Yvonne